top of page

Історія Тетяни, яка отримала допомогу від Shelter Ukraine


Ротарі — це міжнародна добровільна клубна організація, що об'єднує 1,2 мільйонів членів - лідерів, що розв’язують різноманітні проблеми і називаються Ротарійцями, які об'єднують людей та діють, створюючи тривалі позитивні зміни.

Вже понад 115 років вони об'єднують культуру та з'єднують континенти, щоб разом відстоювати мир, боротися із неписьменністю та бідністю, забезпечувати людей чистою водою та викорінювати хвороби. З квітня 2022 організація спрямувала свої сили на допомогу вимушено переміщеним особам

У межах ініціативи “Shelter Ukraine” ми з організацією “Ротарі Клуб Київ Інтернешенал” обладнали прихисток у Полтавському районі. На кошти благодійної допомоги було придбано ліжка, ковдри, матраци, подушки, холодильник, плиту, мікрохвильовку, пральну машинку та обідні столи. Тепер обладнане приміщення прихистить 98 вимушено переміщених українців з Харківської, Луганської та Донецької областей!

“Ми думали, поки хата стоїть, то ми будемо тут, але потім стало невмоготу. Коли б’є десь поруч, дуже складно, тоді рішили, що нада їхать” — розповідає Тетятна, що приїхала з Харківської області та отримала допомогу від “Ротарі Клуб Київ Інтернешенал”. Дивіться повне інтерв’ю з Тетяною!


Дякуємо нашим партнерам з організації “Ротарі Клуб Київ Інтернешенал” за допомогу українцям, які були вимушені покинути свої домівки внаслідок війни.

bottom of page