top of page

Служба паліативного догляду в місті Краматорськ


Патронажний супровід, психологічна підтримка, гуманітарна допомога людям, які борються з важкими хворобами — основні напрями діяльності соціального підприємства “Служба паліативного догляду” у місті Краматорськ.


Сьогодні попри війну й воєнні дії безпосередньо на сході України, соціальне підприємство продовжує свою діяльність та підтримує клієнтів. Адже більша частина з них не може переїхати в інші міста. Наразі підприємство “Служба паліативного догляду” має близько 150 клієнтів. Серед них близько 100 — жителі Краматорська, а також 50 — жителі міста Волновахи, які були змушені переїхати в Краматорськ через руйнування власного міста в наслідок дій російських військових.

Команда соціального підприємства наразі складається з 10 людей, що працюють на волонтерських засадах. Підприємиця Євгенія Авдюшкіна та співробітники на період війни повністю відмовились від раніше розробленої бізнес-моделі. Найнеобхіднішою послугою зараз є евакуація та допомога самотнім та маломобільним людям підгузками, харчовими продуктами, теплими речами та ліками


Дякуємо Євгенії та команді соціального підприємства “Служба паліативного догляду” за допомогу незахищеним категоріям населення особливо в такий складний період!

bottom of page