top of page

Завершення Експрес Онлайн-Інкубатору


Сьогодні закінчився #ЕкспресОнлайнІнкубатор для створення та розвитку соціальних підприємств. Демо-день був уже насичений та кожна з команд показала свій результат


Ми раді вітати команди, які були відібрані серед 19 команд та запрошені до подальшої співпраці з Українським соціальним венчурним фондом!



Vita Mykolayuk, Head of Board у VPLYV та одна з жюрі, високо оцінила інкубаційну програму й людей, що проходили навчання: “Це дійсно дуже сильний випуск. Один з найсильніших, я впевнена. Ви вразили своїми ідеями та прагненням впливати на нашу країну”.

Ми хотіли б подякувати всім командам за те, що ви так викладалися й виконували всі завдання. Нашу програму в жодному разі не можна було б назвати розміреною, але ви впорались з цим шаленим темпом, забрали з собою максимум знань та показали сьогодні під час презентацій, що ми не дарма обрали саме вас. Працюйте, удосконалюйтесь і пам’ятайте, кожен з вас є частиною SILab Ukraine! Наша команда продовжуватиме свою роботу, аби й надалі підтримувати вас та створювати круті можливості для розвитку ваших соціальних підприємств.


Також ми дуже вдячні нашим менторам та запрошеним експертам, усім, хто долучився до роботи з майбутніми соціальними підприємцями. Саме ваші знання, досвід та експертиза допомогли учасникам так якісно пропрацювати свої бізнес-плани. Дякуємо, що навчаєте, впливаєте та змінюєте нас!


Також особливої уваги необхідно приділити нашим міжнародним партнерам, 1to4, які допомогли нам втілити цю навчальну програму! Ми цінуємо вашу довіру та бажання допомагати українцям в такий нелегкий для нас час. Дякуємо!

Наша команда дякує всім, хто впливає та робить позитивні зміни в нашому суспільстві. Разом до перемоги!

bottom of page