top of page

Допомога Нікопольщині: Shelter Ukraine


Поки ми проводили акселератор, налагоджували партнерства та створювали нові можливості для соціальних підприємців, наша гуманітарна ініціатива Shelter Ukraine продовжує свою діяльність і не зупинялась ані на день!


Нагадуємо, що ініціатива Shelter Ukraine впроваджується SILab Ukraine, Тепле Місто / Teple Misto, VPLYV та Valores Foundation (Poland). Мета нашої діяльності — допомога українцям, постраждалим внаслідок загарбницької війни росії проти України.


Ще одним нашим партнером у межах цієї ініціативи став фонд "Долоні допомоги Нікопольщини". Команда якого понад пів року опікується людьми з регіонів, які найбільше зазнали руйнувань через війну.


У межах ініціативи Shelter Ukraine багатодітним родинам, які проживають у Нікополі була надана гуманітарна допомога у вигляді дитячої побутової хімії. Пральний порошок, засоби для миття посуду, вологі та сухі серветки, зубні щітки та пасти, мило та гель для душу — речі найпершої потреби, які сьогодні у прифронтових містах є дефіцитом.


Ми вдячні нашим партнерам з фонду "Долоні допомоги Нікопольщини", що попри всі складнощі та варварські дії окупантів, вони продовжують свою діяльність та допомагають постраждалим українцям.



bottom of page