top of page

Якісний сон дитини: як соціальне підприємство Spoonki навчилось швидко вкладати дітей

Сьогодні три місяці як закінчилась наша програма – Експрес онлайн-інкубатор для створення та розвитку соціальних підприємств. Наші команди вже активно реалізовують свої ідеї, які відпрацьовували разом з нашими експертами та менторами в межах навчання, Spoonki одні з них.

дитина з подушкою, як покращити сон, дитина спить
Соціальне підприємство Spoonki

Spoonki – це подушка-обіймашка для комфортного розв'язання проблем з дитячим сном. У реаліях сьогодення 75% діток мають ознаки когнітивного стресу. Порушення дитячого сну є наслідком тривалого перебування в умовах стресу – зміна місця проживання, ракетні обстріли, втрата домівки.


“Наша ідея полягала в тому, щоб надати батьками допоміжний інструмент для вкладання дітей. Ми самі зіткнулися з проблемою того, що через нервове збудження та стрес діти стали складніше засипати та частіше прокидатися вночі. Аналіз ситуації дозволив нам розробити подушки, які допомагають досягти якісного здорового сну дитини” – Ганна Третьякова, співзасновниця соціального підприємства “Spoonki”

Коли ми запитали Ганну про те, чому вони обрали саме модель соціального підприємства, то отримали відповідь – по відчуттях, адже сьогодні більшість українців не тільки розуміють важливість своїх дій для суспільства, але й готові брати на себе відповідальність масштабувати свій соціальний вплив.



Під час весняного Експрес онлайн-інкубатора команда підприємства активно брала участь у всіх воркшопах та додаткових консультаціях, а потім з успіхом презентувала свою бізнес-ідею під час фінального етапу програми – Демо дня.

“На інкубатор ми прийшли з сумнівами, чи має наша ідея шанси не тільки на комерційний успіх, але й на те, щоб привнести бажані зміни в життя українських родин з дітками. Наші гіпотези підтвердилися тим, що з боку менторів та учасників програми ми відчували неймовірну підтримку та залученість. Упевненість в тому, що наш продукт є необхідним, бажаним та корисним, – ось що ми отримали в фіналі програми” – розказала нам Ганна.

Сьогодні підприємство готує до запуску свій вебсайт і вже активно продає свій продукт: “За програму ми трансформувалися із «проєкту» у «бізнес». Маємо перші продажі і перших задоволених клієнтів! Завдяки участі в програмі ми визначилися з такими фундаментальними поняттями, як вартість та цінність. Це максимально наблизило нас до наших клієнтів”.


Ми пишаємось, що мали можливість попрацювати з командою Spoonki, адже цінуємо не тільки щирість та бажання творити зміни, але й відповідальність, наполегливість та амбіційність. Саме ці риси в команді роблять підприємства успішними та допомагають їм масштабувати вплив.


Якщо ви бажаєте покращити сон свого малюка, налагодити співпрацю або ж просто підтримати соціальне підприємство Spoonki, переходьте за посиланням!



bottom of page