top of page

Social Impact Award Ukraine 2022


Це мало статися і цей день настав: Social Impact Award Ukraine 2022 починає приймати заявки. Для тих, хто чекав на найбільший європейський соціо-бізнесовий інкубатор для молодих підприємців і кому не потрібно розповідати, у першому коментарі посилання на анкету, чекаємо ваші заявки до 31 травня 😎


А решті ми просто заздримо, що ви лише зараз познайомитеся зі всесвітом #SIA


🎯 Що таке #SocialImpactAward?

#SIA — це найбільший європейський соціально-бізнесовий інкубатор для молодих підприємців до 30 років. Це 18 країн, 4 млн охоплення, тисячі молодих соціальних підприємців, бізнес-партнерів та сотні запущених стартапів. Це база знань, яку не кожна МВА дає.


🎯 Хто може подаватися?

Цього року Social Impact Award Ukraine проходить онлайн для всіх українців до 30 років по всій Європі або світу. Навчаєтеся в Берліні? Тимчасово у Варшаві? Український паспорт відкриває двері. Потрібна лише ідея соціально важливого бізнесу. У той час, як більшість інкубаційних програм вимагають наявність працюючого прототипу і перших інвестицій, ментори SIA допомагають запустити бізнес на мінімалках з максимальною віддачею.



🎯 А що там буде?

Навчання! Воркшопи, менторинг, а ще грошові призи. Минулого року у нас було 10 команд і 3 переможця. Цього року ми розшукуємо 20 молодих стартапів і 5 з них отримують грошові винагороди у розмірі 1500 євро. Багато це чи мало? Кому як. Проте це не інвестиції, які потрібно віддавати з процентами. І разом з отриманими знаннями і контактами, це еліксир життя для хорошої бізнес-ідеї.


🎯 А що ще?..

Загальна приємна риса соціального підприємництва – майже повна відсутність токсичності. Ні тобі дискримінації, ні знецінення, тільки здорова конкуренція, підтримка, повага. Після цього стандарти свого бізнес-оточення важко понизити. Ми посилюємо вплив ком’юніті, бо молоді соціальні іноватори мають триматися купи.


Життя стартапів буремне і непередбачуване, а мати у портфоліо SIA, одну з найбільших молодіжних інкубаційних програм Європи та світу, - це жирний плюс. І щоб дізнатися більше, запрошуємо на воркшопи з ідеації та імпакту 10 та 25 травня. Явки, паролі та деталі вже ось-ось, дати можете зберігати зараз.


bottom of page