top of page

12 місяців відданості: Звіт Shelter.Ukraine


12 місяців відданості, допомоги, щемливих історій та щирих обіймів. Саме стільки сьогодні виповнюється благодійній ініціативі Shelter.Ukraine, основний фокус якої було спрямовано на допомогу внутрішньо переміщеним українцям одягом, засобами гігієни та продуктами, а також на обладнання прихистків.


28 лютого 2022 року день, коли офіційно стартувала ініціатива Shelter.Ukraine.

Саме час поділитись з вами підсумковим звітом щодо діяльності ініціативи та оцінкою її ефективності. Адже це результат не тільки імплементаторів Shelter.Ukraine, це спільний результат дій команди ініціативи, міжнародних донорів, які надавали нам необхідні фінансові ресурси для якісної допомоги цивільному населенню в Україні, та місцевих партнерів, які щодня піклуються про постраждалих від війни українців у своїх громадах. Разом нам вдалось охопити всі регіони України!


Якщо ви хочете переглянути звіт з телефона, натисніть, будь ласка, сюди.



"Саме через чотири дні після початку повномасштабної російської агресії проти України були зроблені перші грошові перекази: в Харків та Херсон для закупівлі медикаментів пораненим цивільним, у Святогірськ для закупівлі пального для евакуації, у Чернівці для закупівлі матраців, постільної білизни та каструль для мам з дітьми, які приїхали зі сходу. За дванадцять місяців роботи нам вдалося залучити понад 1 000 000 євро, що допомогли обладнати майже 260 прихистків, закупити тисячі продуктових та гігієнічних наборів, обігріти та нагодувати понад 50 000 людей. Так, звичайно, надана допомога крапля в морі тих гуманітарних потреб, які були та є в Україні. Але ми точно знаємо, що для окремих людей та сімей ініціатива Shelter.Ukraine стала вагомою підтримкою, яка дала віру в те, що життя продовжується і війна не дасть зруйнувати наше майбутнє" Анна Гулевська-Черниш, Голова правління SILab Ukraine.



bottom of page