top of page

Завершення першого модуля: Impact Business



Початковий етап було присвячено вступу до соціального підприємництва: місії, візії та соціальному впливу.

Ми раді поділитися матеріалами, які стануть у пригоді всім підприємцям, що прагнуть інтегрувати соціальний вплив до стратегії розвитку власного бізнесу:


Відгуки наших учасників



Євгенія Аратовська, Україна БЕЗ сміття: “Перший модуль для нас став можливістю провести чергове "генеральне прибирання" в ідеях і чітко сфокусуватися на основних KPI проєкту. Ми вже активно комунікуємо з учасниками на предмет співпраці, в нас відбулися ключові зустрічі із менторами. Ефект від зустрічей – в тебе зʼявляється швидкість X5, збільшуються горизонти масштабування, зникають скляні стелі, збільшується професійне коло спілкування. У другий модуль ми йдемо вже із фізично існуючим новим концептом станцій сортування, тож кожна взаємодія в програмі зараз – це можливість збудувати сталу основу нашої ідеї в майбутньому".


Анастасія Битько, Vilni: “Не зважаючи на те, що у нас є певний досвід у соціальному підприємництві, перший модуль був для нас інформативним та корисним. Також на цьому тижні у нас відбулась ознайомча зустріч з ментором, яка одразу надала нам корисні поради щодо підвищення продажів у В2В сегменті. Впевнені, що досвід та експертність нашого ментора допоможе нашій команді досягти вагомих результатів по завершенню проєкту”.

Акселераційна програма Impact Business ініційована громадською організацією Impact Force, реалізується у партнерстві з SILab Ukraine та за підтримки Міністерство цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту і національного проєкту Дія.Бізнес.

bottom of page