top of page

Вебінар 26.03: Імпакт-інвестиції в системі банківського капіталу



SILab Ukraine та НАБУ запрошують на вебінар “Імпакт-інвестиції в системі банківського капіталу” (Banks Across the Spectrum of Capital), організованого міжнародним партнером Impact Europe. Вебінар відбудеться 26 березня о 10:00 за Києвом. Спікерка заходу — Маха Керамане, керівниця напрямку імпакт-інвестування, BNP Paribas.


На вебінарі ви дізнаєтеся про розбудову екосистеми соціального впливу в європейській банківській мережі на прикладі BNP Paribas, а також про найкращі можливості щодо участі банків у імпакт-фінансуванні. Під час заходу буде представлений досвід банку з випуску та управління облігаціями соціального впливу (social impact bonds) та внесок BNP Paribas у розвиток цього напряму у Франції.


Про експертку: Маха Керамане приєдналася до BNP Paribas у 2006 році на посаду ризик-менеджера після багаторічного досвіду у сфері мікрофінансування у Світовому Банку та експортного фінансування в Бразилії. Також має досвід роботи в компанії Deloitte. З 2012 року Керамане очолює відділ соціального бізнесу та мікрофінансування, створила стратегію для фінансової підтримки соціальних підприємств; розробила та структурувала найперші французькі облігації соціального впливу для компанії Adie, що займається створенням робочих місць у сільській місцевості. 

 

У 2020 році запустила діяльність фонду, який підтримує інвестиції в імпакт-облігації в ЄС. Маха Кераман є керівницею Акселератора для імпакт-бізнесів від BNP Paribas, а також координує напрямок імпакт-інвестування у банку.


Мова вебінару: англійська (без перекладу).

Щоб отримати запрошення на зустріч, реєструйтеся за посиланням: https://shorturl.at/dwCQY


Долучайтеся і дізнавайтеся про кращі практики впливу у банківській діяльності!

Організатор: Impact Europe — мережа, що інвестує у вплив та обʼєднує постачальників капіталу і соціальних інноваторів. 


Партнер події в Україні: SILab Ukraine — платформа, що спрямована на розвиток екосистеми соціального підприємництва та соціальних інновацій в Україні. Захід організовано в рамках проєкту “Collaborate for Impact”, який сприяє підтримці та розвитку імпакт інвестування у 5 країнах: Азербайджані, Вірменії, Грузії, Молдові, Україні.


Інформаційний партнер: Незалежна асоціація банків України (НАБУ) – потужний та ефективний представник банківської системи, надійний партнер для органів державної влади. НАБУ — найбільше в Україні банківське об'єднання, створене з метою сприяння стабільному функціонуванню та розвитку банківського ринку країни та всебічного захисту інтересів української банківської спільноти. За понад 12 років існування НАБУ зарекомендувала себе як голос банків України.


bottom of page